Условия на връщане

ВРЪЩАНЕ 


Искате да върнете покупката? В няколко стъпки може лесно да върнете пратката си!

Срокът за връщане е в рамките на 14 дни (считано от момента на получаване на поръчката). Всички връщания се осъществяват чрез куриерската фирма SPEEDY и са за сметка на Бранд-Шопинг България.
*Връщането на стоки ще бъде за сметка на Бранд-Шопинг България, единствено при използване на
куриерска фирма „Speedy”. Връщане с други куриерски фирми ще бъде за сметка на клиента.

Заявете връщане

Можете да заявите връщане в срок от 14 дни считано от датата на получаване на пратката. Можете да се свържете с Отдел обслужване на клиенти на тел. 0887709365.
Продуктите могат да бъдат върнати само, ако са в оригиналното си състояние и опаковка, като това важи за всички поръчки от нашия сайт.

Гаранцията за електроника, техника, фото, видео и аксесоари е валидна само за производствени дефекти и несъответствия, съществуващи при доставянето на стоката и появили се при нормална експлоатация, на територията на Република България. Гаранцията отпада в случаи на повреди причинени от:
- Неправилна употреба и неправилно съхранение.
- Идентификационният номер на продукта (IMEI-номер), серийният номер или дата-кодът, ако има такива, са били премахнати, заличени, увредени или са нечетими.
- Изпускане, удар, приложен натиск, разляти течности.
- Нарушена цялост на гаранционните стикери.
- Опит за поправка от неоторизирани лица или фирми.
- Използване на зарядни, батерии и периферни устройства, различни от приложените към продукта.
- Неизправности в електрическата мрежа, неправилно включване в електрозахранването, екстремни условия на околната среда или на бързи промени на тези условия, природни бедствия и други форсмажорни обстоятелства.

Стоките от категория Мода и аксесоари не трябва да са повредени, замърсени, прани, променяни или носени, всички етикети или обозначения трябва да бъдат на мястото си. На връщане не подлежи  бельо.

Козметични продукти могат да бъдат върнати само, ако са в оригиналното си състояние и опаковка, като оригинална опаковка се отнася за опаковката на продукта, а не за пакета, в който сте получили стоките. Задължително условие е да са без следи от използване, неповредени и в цялост.


ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ

За да върнете продукт, следвайте указанията:


1. Влезте на www.BSI24.bg, а след това попълнете бланката за връщане на продукт. Бланката може да свалите от тук.


2. Въведете данните си и посочете продуктите за връщане.

3. Ако желаете да върнете продукт, можете да посетите най-близкия офис на куриерска фирма Speedy или да заявите куриер на Speedy да Ви посети на посочен от Вас адрес. Необходимо е да кажете, че пратката, която връщате е за адрес: гр. София, ул. Васил Кънчев 26, ет. 8 и да посочите този телефонен номер: 0887709365.

4. Попълнете и подпишете Формуляра за връщане и го приложете към продукта, който желаете да върнете.

5. Опаковайте стабилно продуктите за връщане в картонена кутия и приложете попълнения Формуляр за връщане. Необходимо е връщаните продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с оригиналните си етикети, пломби и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид.
Замяна на стоките не е възможна. За да замените конкретен продукт, първо трябва да го
изпратите обратно, след което да поръчате нов продукт.
Върнати артикули с лош търговски вид ще се считат за неоснователна рекламация и ще се върнат до адрес
на подателя за негова сметка

6. Изпратете пратката съгласно нашите инструкции за избрания от Вас начин на връщане, като задължително пратката трябва да бъде изпратена с опция "преглед".
След това адресирайте пратката до адреса за връщане - гр. София, ул. Васил Кънчев 26, ет. 8.

Възстановяваме сумата в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка.

 - Ако поръчката е заплатена с банков превод или наложен платеж, възстановяваме сумата по банковата сметка, която сте посочили във Формуляра за връщане на продукти.
Важно

1. Ако пазите кутията, с която сте получили продукта от нас - премахнете етикета на товарителницата. Необходимо е добре да опаковате пратката и да я изпратите до адрес: Получател: гр. София, ул. Васил Кънчев 26, ет. 8 за Бранд-Шопинг България. Телефон за връзка с нас: 0887709365 

2. Ако връщате няколко продукта от една поръчка, можете да ги изпратите в обща пратка. Ако продуктите обаче са от различни поръчки, изпратете всеки продукт като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане.

3. Не приемаме пратки със заплащане - наложен платеж. 

}