Наличности

Няма магазин, който да може да поддържа абсолютно всички стоки в своя каталог на склад. Затова всяка стока в каталога има определен статус, който се променя динамично в зависимост състоянието на склада и пазара. Ето няколко думи за статусите на нашите продукти:

В наличност:
(изпращане до 5 работни дни)
Продуктите в наличност се доставят най-бързо до Вас. В зависимост от различни фактори свързани с организацията и изпращането на пратката тези продукти могат да бъдат във Ваши ръце от 2 до 5 работни дни след потвърждаване на Вашата поръчка.

Очаква доставка:
(изпращане от 15 до 60 работни дни)
Този статус означава, че в момента този продукт е изчерпан от склада и се очаква неговото попълване. Въпреки това, вие можете да го поръчате, но трябва да се въоръжите с търпение докато получим нова доставка. Доставката на стока за попълване на склада може да отнеме между 15 и 60 дни. Ако искате да се информирате след колко точно време при какви условия можете да получите желания продукт, не се колебайте да се свържете с нас

Ограничено количество:
Когато даден продукт е с ограничено количество, е възможно към моменат на Вашата поръчка, той вече да бъде изчерпан, затова е по-добре да се свържете с нас и да проверите какво е положението.

С поръчка:
(изпращане от 15 до 90 работни дни)
Поръчката на този продукт се изпълнява по-бавно и при предварително потвърждаване. Свържете се с нас за повече информация.

Изчерпан:
Този статус се изписва когато продуктът е изчерпан от склада и не е ясно кога и дали ще се зарежда пак от него.

}