Често задавани въпроси

Разопакованите продукти ползват ли се от правото за гаранция?

Да. Разопакованите продукти се ползват от правото за гаранция съгласно издадения сертификат за гаранция от BSI24. Гаранцията не покрива същия период, както опакования чисто нов продукт.

Дефектният продукт е закупен от BSI24. Как да процедирам?

В случай, че си закупил продукт, предлаган от BSI24, вие ще получите гаранциионна карта заедно продукта, който сте поръчали. В нея има всички детайли за поправката му в съответните срокове.

Продуктът се развали. Как да процедирам, за да бъде поправен?

Провери дали е валидена гаранцията му. Трябва да сте получили гаранцията си заедно с продукта, които сте поръчал, след това трябва да попълниш Формуляра за поправка на продукт, за да бъде взет от куриер и доставен в нашия сервиз.

Мога ли да донеса лично продукта за поправка?

Продукти, за които е необходима поправка, ще бъдат изпращани само чрез нашите куриери.

Мога ли да добавя ваучер към изпратена поръчка?

Не може да се добавя ваучер след изпращане на поръчката. За да го използваш, трябва да изпратиш нова поръчка.

Не съм удолетворен от продукта. Как да процедирам, за да го върна?

Провери дали продукта е годен за връщане и след това попълни Формуляра за връщане на продукт, но не и по-късно от 30 календарни дни след получаването/вземането му. Продукта трябва да бъде върнат в същото състояние, опаковка и вид, в което е бил доставен.

Не съм получил фактура. Какво да направя, за да ми бъде предоставена?

Получавате автоматично фактурите на мейла си. Ако не пазите мейла влезте във вашият акаунт, в полето „поръчки“, и от менюто избери меню „фактури“. Така ще може да свалите вашата фактура.

В какъв срок ще си получа парите от върнат продукт?

Сумата ще ти бъде възстановена в срок от най-много 14 дни след попълването на Формуляра за връщане на продукт. Парите ще бъдат преведи по банковата сметка, която си посочил във формуляра. Ако си заплатил чрез карта, стойността ще ти бъде върната на картата, с която си платил.

Как да проверя дали продуктът може да бъде върнат до 30 дни?

Продуктът може да бъде върнат, ако е в същото състояние, в което е бил доставен ( няма драскотини, увреждания, непълен комплект аксесоари, увредена опаковка /кутия, токови удари и е в оргиналната си опаковка ) и не е част от изключенията, посочени тук.

 

}